Їду ранком у метро
Бачу – дивні рожі,
То на стінах, ну й кіно,
Пропонують гроші.
Їду далі, у метро,
На вагон вдивляюся,
Рекламується хутро-
Цицьки випираються.
Телевізор у метро.
На екран дивлюся -
Мов скажений там Дмитро,
І дівчата - б’ються.
Вже приїхала, вихо́жу,
Знову бачу дивну рожу,
Губи – колір наче з аду,
Рекламують тут помаду.
Відкриваю скляні двері
Там колготи – колір «чері»
Голі ноги – цілий ряд,
Тільки ноги, без дівчат.
Отаке було метро,
Отаке було кіно,
Геть тікаю я від відьм,
Бо дивилась порнофільм.
04.12.2019