Чи кара Божа за людську байдужість,
Прийшло це лихо, ось коса висить ,
Махне і все! Не допоможе мужність,
Життя миттєво може вкоротить.
Порада всім, тримайтеся маршутів,
Не пригортайтесь, скоро проходіть,
Не тисніть руку, не даруйте квітів
Якщо це друг, то лиш –люблю- скажіть.
З початку світу це звучало слово,
В ньому тепло і щастя і привіт,
То ж відновім його тепер наново,
Без нього лихо буде всіх косить.
Й не забувайте помолитись Богу,
Бо лишень він спасе цей грішний світ,
Нехай Господь покаже всім дорогу,
Любові сповнену, і тільки нею йдіть.
І все мине! Засяє знову сонце!
У храми знов полине божий люд,
Пригорнемо і брата й незнайомця,
Земля оновиться і зникне змії блуд.