Дівчина-мрія
Тебе завжди шукаю очима у житті,
плекаючи думками гарячі почуття!
Тебе завжди чекаю весною в майбутті,
палаючи душею в країні забуття!
Тебе завжди я кличу квітками на гілках
помріяти зі мною під вишнею в саду!
Тебе завжди я бачу у місяці, в зірках
надією, що завтра, хоч погляд твій знайду!
Дівчино, мила дівчино,
всі мрії лиш про тебе!
Дівчино, мила дівчино,
ти сонце мого неба!
Як щось бажаю для душі,
то лиш тебе зустріти,
щоб од вітрів і від дощів
своїм теплом зігріти!
Мене вже не лякають мовчання й самота,
бо ти щодня й щоночі приходиш у думки!
Мені вже не звикати, що всюди мерзлота,
бо ти єдина втіха на всі мої роки!
Дівчино, моя дівчино,
я живу лиш для тебе!
Дівчино, моя дівчино,
тільки в тобі потреба!
Якщо я буду з кимось враз,
знай, що лише з тобою
і поки йде до того час,
буду завжди собою!
Віктор Цвіт 27.03.20