І щоб не було швидко не кажи люблю,
Якщо не впевнений у тому, кого любиш
Я завжди лиш про це своє серце молю,
Бо доказів нема й ти знов його погубиш
Ніколи не кажи це справжній вірний друг
Допоки не провіриш ти його на підлість
Завжди знайдеться той, що обійде навкруг
І гостре лезо ткне тобі у дружню твою спину
Й не гляне у важкий момент на свою гідність
Ти завжди довіряй, але і провіряй ти завжди
Бо краще ворог, що далеко а не близький друг
Обличчя своє не покаже , те що справжнє
Навколо тебе й до кінця своєї правди не кажи
І пам'ятай друг той , хто знає ти є справді цінність
Ніколи не кажи він добрий, якщо не впевнений ти
Що для усіх є такий і йде лише до днієї він мети
Побачити царство небесне хоче він і назавжди
Бо цей на зло завжди лише добром відповідає
І не є добрий той ,хто буде не до всіх такий