Вітер приніс Мері Поппінс.
Вона у мене живе!
Кожен ранок танцює!
Каву зі мною п’є!
Вчить сукні чудові носити-
Манери у неї ще ті!
Туфлі зручні та блискучі,
І парасолька в руці.
У неї чудова англійська,
І милозвучні пісні.
Вона самовпевнена й горда,
А гарна, як цвіт навесні!
Складає казки і вірші,
І розмовляє з квітами.
Вміє усіх ощасливити
Усмішками - привітами!
Вона таки надзвичайна-
Справжня англійська леді!
Вишукана, охайна,
І мчить на велосипеді!
Міняється вітер- шкода!
Їй час приходить летіти.
На дивовижну няню
Чекатимуть мої діти!
Ната Ярема