Ти зірка Інстаграму,
Звабливе маєш тіло.
Небесно-сині очі
І посмішку красиву.
Струмком волосся в’ється,
Спадаючи на плечі.
Нестримно серце б’ється
Від шквалу компліментів.
То все капкан підступний,
Спокусі хто піддасться.
У почуття пограєш
Та не заради щастя.
Актриса ти майстерна,
Маєш талант хороший.
Розводити шалено
Чоловіків на гроші.
17.06.2020 р.