Зимова казка, велич всіх красот,
Тут вечір чарівний, і день казковий.
Наповнений моментів без турбот,
І тишою в період світанковий.
Не чути буде співу птаха,
І не розбудить зранку промінь сонця.
Охопить світ трьохмісячна епоха,
Красу якої, видно із віконця.
Куди не глянь, навколо візерунки,
Зима хоч люта, але художник вмілий.
Лишати мусить всім нам подарунки,
Малюнок на вікні закрижанілий.