Любові, достатку, здоров'я рідні...
Бажають усі, віриш мені?
Шкодую, що є недолік один.
Й про нього не думають хто навкруги.
Давайте бажання своє у душі -
реалізуємо! Будьмо людьми.
Для цього одне, одненьке зроби:
ніколи, нікому, ніде не бреши.
За це поважатимуть ти і тебе,
за це шануватимуть діло ясне.
Зникне брехня - зникнуть крадіжки,
з'являться отже, спокійнії нічки.
Прошу, перевірте, будьмо людьми.
Я обіцяю зрадіємо всі!!!