Що зелебоби, догрались?
Скучно вам жити було?
Вляпались, а не вписались,-
Їжте зелене лайно...
Вибрали те недолуге,
Що від призову втекло.
Мавпи ви є, а не люди,
Їжте зелене лайно...
Мудрі вам люди казали,
Ви ж бо дивились кіно.
Волю нащадків продали,-
Їжте зелене лайно...
Кращі гниють у окопах,
Бо наступає пуйло.
Бубочка завжди уступить,-
Їжте зелене лайно...
Зброю сказало забрати,
Щоби не вийшло чого.
Як рідний край захищати?-
Їжте зелене лайно...
Колаборанти у владі,
Гірше, що в світі було?
Що ж "дорогі" вам сказати?
Їжте зелене лайно...