з чогось вириваємося, через щось пробиваємося,
постійно щось порушуємо – оце все, що ми робимо.
стріляй не роздумуючи, втікай безстрашно.
пам'ятник без голови – ось чим ми є довіку.
я не боюся брехні, я кажу так чи ні.
навіть коли все на світі – неправда,
гроші не горять, мертві не базікають.
стріляєш вгору, стріляєш назад –
клепки в голові все одно бракує.
ховаєшся за підземними бронедверима –
ти боїшся розбійників, санта-клауса й діда трохима.
начхати. мене цікавить: де мій мішок з наркотиками.
я заплатив за нього багато-багато баксів,
і думаю, твоя стежка добігла своєї кар'єри,
бо мертві не базікають, а бджоли не гудуть.
кажуть, ти був моїм другом. дружба – велике діло.
все, що колись почалося, добігає свого кінця.
сенс моїх слів – доступний розумінню такого дурня.
пожалій ідіота – й він вкусить твого собаку.
але, коли ти сам натовчеш собі пику,
це буде вчинок, що личить чесному чоловіку.
я не внесу грошей, щоб тебе випустили під заставу.
мертві не базікають, мухи не кусають
dead men tell no tales, motörhead