Як відняти двічі двадцять
Від сьогоднішньої дати,
Доведеться в мами Раї
На родинах побувати.
На той час вони з Андрієм
Заручилися у парі,
Свою донечку назвали
Царським іменем – Тамара.
Їхня доня підростала,
Набирала знань і сили
І успішно Кременецький
Лісотехнікум скінчила.
І сама, як світ гарненька,
І професія чудова,
І стає наша Тамара
Івчуковошиланова.
Від гарячого кохання
Народилась нова зміна –
Дві моделі, дві красуні –
Це Наталочка і Ніна.
І життя привільне,
І безхмарне небо ясне,
Поміняли все ж Привільне
На не менш красиве Красне.
В КСП вона працює
Головним економістом.
Двох студенток постачає,
Щоб було, що пити й їсти.
То ж піднімем наші чари,
Щастя й долі побажаєм.
Ми Вас любимо, Тамаро,
Чистим зерном засіваєм.
Зерном жита і пшениці,
Щоб родили вони рясно,
Щоб була завжди здорова
Та ще й вродою прекрасна.
Щоб були щасливі діти
І здорові мама й тато,
Щоб цвіли у хаті квіти,
Щоб була значна зарплата.
Хай щастить і здоровиться,
Дім хай буде – повна чаша.
З днем народження, царице,
Ювілярочка Ви наша.
13.01.1998