Після безміру затишшя
Після віхол і пригод
Входиш ти мов янгол тиші
Як новітній Гесіод
Ти прекрасна та премудра
Ти містичний ураган
Я читаю тобі сутри
Ти мій вранішній азан
Тиха вдумлива молитва
Подив пристрасть і ловитва
Зір небесних у кишеню
Я синиця в тебе в жмені
Ти ріка в моєму тілі
Клекіт роду
Євшан-зілля
Ти праматір всіх морів
Я в тобі відпопелів
Я для тебе народився
Ніжна Єво вічних істин
* Гесіод ( 7-6 ст.до н.е.) - давньогрецький поет і співець.
** Сутри - давньоіндійські афоризми , символічна мова релігійно-філософських учень.
*** Азан - заклик до молитви у мусульман.