я – той, хто зветься маразматроном. я – загребуща рука.
моє повне буття – агонія, мої слуги ґвалтують землю.
я – пихатий, улесливий, лагідний, вкрадливо-злодійкуватий –
в моє ім'я вже 6000 років чиняться всі щонайбільші злочини.
я зробив лицемірство звичаєм, а параною – законом.
мене звуть тупим фанатизмом, а також – священним шльондром.
я перекручую правду, щоб правити. обман – то моя корона.
я – імператор брехні. всі скигліть мені під ногами!
я вас грабую, вбиваю, позбавляю людської гідности,
– я міг би від цього мати й трохи побільше прибутків.
ви клеїте підлабузників, ваша втіха – бити мені поклони.
мої обіцянки – цяцянки. я – політик найвищого сорту.
я виступаю, як армія, перед цим замордованим світом.
я промовляю про велич, про могутність, про славне минуле.
мій прапор, заляпаний кров'ю, закликає вас бути хоробрими.
я веду вас до вашої долі; аж до самої вашої смерти.
дітки, на ваших кістках постане ще більше палаців
для невситимого бога, як би хитро його не звали
orgasmatron, motörhead
https://www.youtube.com/watch?v=q_wstN5TclI