ти мене чуєш зараз і тут ось
тебе відчуваю завжди наповну
я намагаюсь заповнити пустку
що розрослася до розмірів бога
ти забиваєш котрий-наступний
я ось чеку приміряю на палець
ти мене хочеш, ти мене мусиш
а я відчути хоч щось намагаюсь
знову мовчу, прямую до страти
косяк добиваєш, я тебе - ні
тобі - накуритись, мені - закохатись
тягнеш до губ моїх пальці сухі
очі зелені як пляшкове денце
я не назавжди і *** забий
знову заб'ється стомлене серце
ти не для мене, ти інший, не мій
маю змінитись ? нащо? спинися
все полетіло, не рви й не тягни
найважливіше це - зараз напитись
вигнати щоб почуття із судин
я надто п'яна, а тебе ще "єшка"
ранок встає, як і в тебе, повір
я не змінюся, ти - точно зіп'єшся
ти не для мене, ти інший, не мій