ти – щаслива, і я усміхаюся.
пройшов цілу милю, щоб напитися в тебе води.
я – щасливий, і радий, що кохаю тебе – ти знаєш.
немає таких, як ти, понад тебе нема нічого.
нам не сором виходити на люди в піжамах, люба,
поки люди кричать про війну, корупцію та катастрофу.
ми не піддамося цьому божевіллю:
ми можемо й далі жити в минулому.
вже бував у тих натовпах, долучався до колективного.
побратими та посестри – всі на один копил.
кажуть, гряде революція, але вони не знають,
що їм робити, коли та революція переможе.
я так само не знав би. краще заплющити очі
і втішатися тим життям, що лишається нам з тобою.
нас не зловлять, нас не примусять
ні до чого, бо ми – не тут:
ми обдурили цей світ,
ми живемо в минулому
living in the past, jethro tull