Впади у мої Ти обійми, Нехай кісточки захрустять. А Місяць не скоро ще зійде, Щоб бачить, як очі горять. Які вони в Тебе бездонні, Зелені, як справжній смарагд. У вічному їх я полоні, І бачити їх завжди рад.
ID: 890402 ТИП: ПоезіяСТИЛЬОВІ ЖАНРИ: ЛіричнийВИД ТВОРУ: ВіршТЕМАТИКА: Любовна та інтимна лірика дата надходження: 01.10.2020 19:35:09 © дата внесення змiн: 01.10.2020 19:35:09 автор: М.С.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie