Пісня
Матінко, Ви не журіться про літа...
Матінко, онукам й дітям посміхніться!
Матінко, це просто осінь золота,
Матінко, ще будуть весни! Не журіться!
Приспів:
Цвітіть, моя айстро осіння,
Цвітіть, моя ніжна жоржино!
Ви прихисток мій і спасіння -
Найкраща у світі людина!
Матінко, нема причини для журби,
Матінко, я перед Вами - на колінах...
Матінко, я щирим серцем полюбив,
Край пісень, де квітнуть ружі і калина.
Приспів:
Цвітіть, моя айстро осіння,
Цвітіть, моя ніжна жоржино!
Ви прихисток мій і спасіння -
Найкраща у світі людина!
Автор Оксана Смішко