так, це самотнє життя – життя, і воно – самотнє.
і якщо я тебе полишу, я знаю, на що. жартую:
я все ще кохаю тебе. принаймні, так є на сьогодні.
я лишив тобі квіти на твоєму столі,
я замкнув за собою двері.
я встановив стовпа на землі, що на неї заздрю,
я засипав зерном всі комори твоєї милости.
натисни в своїм телефоні, якщо вона є, на кнопку,
що належить мені, і відсунь десь убік свої гори.
я зведу, де вони були, щось таке, чого ти не знаєш.
досі тебе кохаю. – на сьогодні це буде правдою.
хочеш знати, про що я думаю? хочеш знати, чи я піду?
хочеш знати, що мене змушує робити все так, як хочу?
все просто: коли все надто добре, можна з'їхати з глузду,
і добре, що я згадав це якраз цього вечора – так,
досі тебе кохаю, досі не можу без тебе
still loving you tonight, jethro tull