*** # ***
Твій бій --
Закінчено
І.. небо прийме
Душу,
А землонька,
Рідна --
То тіло,
Що було її..,
Бо праху --
Прах,
А силі Волі --
Птах слави,
Яким понесе
Кожного --
Хто поліг
За неньку Україну
В захисті
І хай світяться
Небеса
Пам'яттю,
Що вічна у серці
Життя...
Вічна внуками,
Які родилися
Для нашої слави
Перемоги,
Як щастя...
-------------------------------------------
14.12.2015-02.09.2020; Paris (C.P / BnM)
====================================