Червоно-білі ліхтарі
Повзуть по смузі.
Спокійна течія ріки,
Життя в дорозі.
Такий бурхливий водоспад
Іде не в гору, а на спад.
Щасливі мрії про життя
Осліплять фари.
Щасливі мрії про життя
Осліплять фари.
Не та мелодія, не та,
FM на хвилі не стиха.
Твій світлофор — твій дерижер,
Горить зелений.
У ряд стоять, движки гарчать,
Як ті собаки скавучать,
Гальмо й коробка передач
Тримають сани.
Гальмо й коробка передач
Тримають сани.
І день за днем
Ночами їдуть залізяки.
Все менше коней,
Верблюдів собак і саней.
Все менше нас
У нас самих,
Людина гине, зупинись!
Ми любим все, що покупне
Із магазину.
Ми любим все, що неживе
Із магазину.
Червоно-срібно-голубе
Буває небо грозове,
Вночі і вдень
Воно одягнуте як треба.
Зірки і сонце, і луна,
І шлях молочний до вікна
Твої співатимуть пісні
Кузьма як треба!
Зірки і сонце, і луна,
І шлях молочний до вікна
Твої співатимуть пісні
Кузьма як треба!
Червоно-білі ліхтарі
Повзуть по смузі.
Спокійна течія ріки,
Життя в дорозі.
Пісень бурхливий водоспад,
Ріка дорогою на спад.
Життя в салоні обірветься,
Згаснуть фари…
Життя в салоні обірветься
Згаснуть фари…
Олександр Кармишев
08.12.2020