Очікувати марно
Того, кого нема вже.
Пам’ять в дзвони б’є.
.
Сумління чисте
І сон спокійний сниться.
Гріху не раб уже.
.
Дивлюся: чезнуть
Сніги у сонцеблиску.
Біжать струмочки.
.
Віршова мова
Тобі доступна, друже.
Слухай весноспів.
.
Збираю трави,
Як сонця дар цілющий.
Чаювання смак.
.
Не знецінилась
Премудрість у народі.
Тихне пустодзвін.
.
На сході сонце
З-за обрію виходить.
Новий день яснить.
.
Повертаюсь в світ
Дитинства знову й знову.
Спогад літепла.
.
Чиясь дитина,
Маленьке янголятко,
Просить хлібчика.
.
Дзижчать комахи,
Немов би я медовий.
Укуси пухнуть.