Злетілися до купоньки думки
Все про життя, про рідну Україну,
І перемелюють нічні млинки
Думки, думки мої всі безупину.
А сніг іде, а сніг все йде і йде
На чорну хустку зранених полів,
Хай захистить той сніг, хай збереже
Твоїх дітей, земля, твоїх синів.
У білій круговерті сніговій
Хай їм співають вітри колискову.
Малих сніжинок дружній білий рій
З небес дістане місячну підкову.
І спуститься Різдво до їхніх ніг
Замре війна у білому полоні.
І тільки щедрий білий, чистий сніг
Зцілує їх натруджені долоні
.
Злетілися до купоньки думки
Все про життя, про рідну Україну.....