Ніколи не чекай на вчинок
Від того, хто на нього здатен.
Не на піску будуй будинок,
Чекаєш – то будуєш грати.
Завжди іди, цінуй дорогу
І користай, що бачиш далі,
Бо є й такі, що стерли ноги
Й не можуть вже крутить педалі.
Крокуй, усіх чекає вічність.
Що мить ? То лиш її шматочок.
Згадай, що трапилось у січні,
Лиш місяць я згадати хочу.
А лютий? Вже він був не лютим.
Всі грати зламані тілами.
Тому й з тобою хочу бути,
Вірніше, просто бути нами!
21.02.2020р