|
"Лети, лети, лебідко легкокрила! --
Лебедик ледь лемзіє*, лементùть*.--
Лисиця ловить, ласа, лобурùва,
Ледами лютень лùман люстерить.
Лисa лиха, лукавa, ловко лає
Лякає, ловить. Леть*, лебідко! Леть!"
Лебèдя ладно лабузом* ладнає*
Лебідка,(й) лестить любого, ледь-ледь.
Лишити лебедусика лисиці?
Ломиною листùть* луни* ліхтар
(В) лянному ложі лапатосніжениці --
Лебедопару люляє летарг...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Лемзіти* - тягтися, повзти
Лементіти* - лементувати, стогнати, нарікати...
Леть*- лети
Лабуз* - сухостій, опале листя.
Ладнати*-вкривати, огортати.
Ломина* - лози, хащі, тощо.
Листіти* - блистіти, освічувати.
ID:
905087
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 17.02.2021 10:20:25
© дата внесення змiн: 17.02.2021 10:20:25
автор: Наталя Хаммоуда
Вкажіть причину вашої скарги
|