Ти – мій демон, ти – мій ангел, ти – чуттєвий мій вогонь,
Дим табачний ліг на профіль, один погляд - впала бронь,
Хай буденність буде поряд та у неї є межа,
Тільки ніч опустить штори – пристрасть в танго ожива.
Прикривають спинку коси, ніжки - в розрізі в туфлях,
Ніжний стан – в міцних долонях і жага в твоїх очах,
Шийку стиснули коралі, смак вина вже на устах,
Твої форми – ідеальні, я їх бачила у снах.
Дотик плавить всю свідомість, хоч зі мною ти давно,
Наче вперше томний подих, трепет в серці все одно,
Надивитись – я не можу і від цього свій екстаз,
Закохатись знову й знову в тебе можу по сто раз