Нехай сьогодні іще сипле сніг весняний
І віють ще холоднії вітри,
Жінки, Вам зичу, хай в ці дні лиш радісно Вам стане,
Здоровими щоб були Ви завжди.
Лиш з Вами ми здолаємо всі катаклізми
І мужніми будемо повсякчас,
В житті у всіх бувають негаразди різні,
Та завжди Ви є вічним стимулом для нас.
Без Вас не світять нам ні Сонце, Місяць, ані зорі,
В житті втрачаємо ми відчуття мети,
Лиш стоїмо без Вас невпевнено чи вдома, чи надворі
І хочемо за Вами аж до обрію іти.
Тож зичу всім жінкам у душах завжди мати весну,
В житті усміхненими будьте кожну мить,
Бо дивлячись у очі Ваші, як в блакить небесну
Ми хочемо у цьому світі вічно жить.
І навесні, і влітку, й восени і взимку
Не думайте про те, що йдуть і йдуть усе роки,
Завжди на нашу чоловічу розраховуйте підтримку,
Ще раз із Днем Весни всіх Вас жінки!