*****
Точиться війна
Лютая, страшна
В нашому краю.
Земленьку свою
Захищаєм ми
В світла і пітьми
Час в бою важкім.
В ріднім, дорогім
Серденьку краю.
Мовби у раю
Божім, будем жить,
Як увесь збіжить
Час війни, в якій
Переможем. Їй
Буде все ж кінець.
В край наш, до сердець,
Також душ прийде́
Мир, який вже йде.
Прийде він. І ми
Щасними людьми
Житимемо вік,
Бо війни повік
Більш не буде в нас.
Буде мирний час
Нас, мов сонце, гріть.
Будемо радіть
Ми усяку мить,
Доки стукотить
Тихо серце в нас,
Тобто повсякчас.
Євген Ковальчук, 17. 02. 2023