***
"Клімакс" цивілізації
досягнуто,
Коли :
- Політики,
в ім'я національних інтересів --
обмежують, хитро, свободи;
- Журналісти приховують правду
в ім'я своєї особистої думки;
- Церковники заважають розквіту любові між людьми
в ім'я "любові до їхнього, облуди -- Момони";
- Викладачі заважають розквіту будь-якої уяви
в ім'я дисципліни;
- Банки позичають підприємствам
свідомо більше грошей,
ніж ті зможуть їм повернути,
щоби пізніше їх, за безцінь, скупити;
- Судді нехтують справедливістю
в ім'я своїх власних моральних цінностей вигоди;
- Лікарні перетворюються на вірусів розсадники ,
що мутують до стадії непереможності,
як фуфламіни;
- Вояки розпалюють війни,
щоби нове озброєння випробовувати
І... загалом :
- Ті, хто зобов'язаний гасити пожежі,
Стають піроманами,
Щоб демонструвати свою необхідність
І узаконити збільшення своїх зарплат,
Як зла, цього всього --
Явні розсадники...
_________________________________________
07.08.2016-18.10.2024; Paris (Aurora) ==================================
(!!!)
Можна вважати, що "клімакс" цивілізації (верхня точка, в якій процес зростання припиняється і починається регрес) досягнуто -- в наш час, бо все вказує на це.
Тому йде 3-я Світова з Азії в 2027-28 роках, як результат ганебної політики системи цього нашого бездумного життя, що буде -- хочемо ми цього, а чи ні -- знищено.
Прийде нове мислення та нові люди, які започаткують інші цінності Духу, як справжню святиню, щоби світло з України -- пророком, осяяло увесь Світ...
--------------
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================