***
І знову
Та знову по колу,
Як замкнутим циклом,
В собі --
Думками стелиш дорогу
До того, що було
В житті..,
Якби -- святе,
У любові
Й тендітним зламалось
У серці,
Що так розривається
Жалем --
Згасаючи днем,
Непомітно -- у герці..,
А в ночі...
Душить та тисне
І... дихання запирає --
Та зрада, в довірі,
Якою,
Ніколи --
Прощення не буває...
_____________________________
16.10.2024; Paris (Aurora) ========================
(!!!)
Auteur :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================