Я хотів би прокидатись
Коли півень проспіва
І проспектом не штовхатись,
Та наступна Лісова..
***
Хтось вважає дурня мрії,
Місто має перспектив...
Але маю я надії, -
Змінить все що допустив
***
Тягне місто як болото,
Скажу знов я ті слова...
Втім кредит, Ашан, робота,
І наступна Лісова...
***
В неї назва хоч і мила...
Але назва то, і все...
У свій час як заманила,
Вірю що й перенесе...
***
Дивні спогади дитячі,
Їх дурніше не знайти...
Як вважалось верх удачі-
По Хрещатику пройти...
***
Ним тепер вночі і днями,
І не рік, - десятка два!
Все змінилося з роками...
І наступна Лісова...
***
Де чуже усе навколо,
Де хижак перемага,
Місто гарна життя школа,
Що не треба й ворога
***
Вже проста душі світлиця,
Хоч і каюсь, і грішу...
Відпусти мене столиця,
Я благаю...Я прошу...
***