.
Пишу хайку:
Можливостей своїх
Вивільнюю спромогу
.
Періщить дощ,
Розсіюючи світло
Нічних ліхтарів.
***
Спекотне літо.
Сонцежар
Стоїть над водограєм.
***
На серця стук
Уся увага:
Хвороба не питає.
***
Він зарядився
Аж до ранку,
Цей безнастанний дощ.
***
Невтомно-працьовитий,
Невгомонний
Огризок-олівець.
***
Комфорт для голови
І сну підмога –
мякенька подушка.
***
І правий і лівий бік
Догідливо пильнує
широке ліжко.
***
Старечій спині
Недогода:
Твердо всюди.
…
Сережки - на вухо.
У вухо –
Слово.
…
Ті самі гості –
В ту саму хату:
Здоровенькі були.
…
Язик далеко заведе,
Та. як назад
Вернутись?