Грюкають двері,
За мною зачинившись.
Дощ, немов з відра.
.
Зуби зціпивши,
Терплю укол пекучий.
Десять довгих днів.
.
Рушає трамвай.
Біжу… наздоганяю…
Вскочив… Ледве встиг.
.
Роздивляюся
картинки в інтернеті,
Рот роззявивши.
.
Стомилось серце
Бігцем-бігцем усю ніч.
Стримав ’корвалол’.
.
Якось, нехотячи,
Розбив горнятко з чаєм.
Чи буде щастя?
.
Вже вкотре
Картаю серце:
Чого так соромливе,
Не відважне ти?
У позички іду .
.
Читаю листи
У юності написані.
Безліч помилок.