Маю надію, плекаю віру,
Що врешті-решт, і в Україну
Не прийде новий владний тать,
- Прийде любов та благодать.
Минає час, напнувши німб
Обранець преться на Олімп.
Там б’є себе в кволу грудину:
«Помру за неньку Україну!»
Скажу вам, друзі, - то не тайна -
Якщо сконають одностайно
Всі казнокради, що при владі,
Замовлю їм хрести в ограді!
Діду Перун, проснись наразі,
Дай прочухана всій заразі,
Що владно всілася у Раді
Та тягне жили із громади …
Мабуть, тоді настануть зміни
У нашій неньці - Україні!