Схід-захід, північ-південь, Крим нещасний:
Нас всіх єднають туга, біль і жаль.
Суспільство гасне, коли тобі класно,
Зате сприймає з щирістю печаль.
Розчарувати рідних, хто з нас прагне?
Рвемось не загасити інтерес -
Вишукуємо, що ж у нас погано.
А результат – в поганому прогрес.
Збираємо біль світу по крупиці,-
Як власної не маємо біди.
У Парагваї щось стрясеться, в Ніці,-
Привід для смутку вміємо знайти.