Не присипати зерна істини пилом марності й суєти,
Не засунути між регістрами, до крупиці все зберегти.
1. Коли наповнена людиною по вінця, щедро розплескуєш кохання на інших, та вони не зможуть додати до тебе ні краплиночки.
2. Людині з натовпу потрібен лідер. Хтось, хто заслуговує на повагу. Той, що оцінить діяльність.
3. Пристрасть при нечистій совісті знищує людину. Ця «любов» закінчується труїнням організму алкоголем до повної дезорієнтації і ночівлею в кабінеті. Засуджувати – смішно, це трагедія. Зарадити нічим не можеш.
4. Коли на тебе дивляться з захопленням сімнадцять мужиків, не пальцем роблених, - це в сімнадцять разів збільшує самооцінку.
5. Якщо людина кохає, то це не тому, що ти така гарна, а тому, що в цієї людини прекрасна душа, здатна на таке почуття.
6. До грошей буває пристрасть не менша ніж до сексу. Не дає ні спати, ні їсти. Щоправда цей вид пристрасті дуже рідко зустрічається серед наших співвітчизників.
7. Вдячність – це валюта. Маємо платити за роботу. Гроші само собою, вдячність – само собою.
8. Бути щасливим легко. Прокинувся. Щасливий? Робиш наступний крок по дорозі, по якій йшов вчора. Не щасливий – шукаєш інший шлях, свій шлях.
9. Мужик – це чоловік з тестостероном.