Море, розділи мене з моїм минулим,
Аби не бачити його, не чути і забути.
Я гадав, що вже воно далеко,
Та знову й знову не дає мені заснути.
Постійно болем коле і відволікає,
Може, ще потрібен час? Та він так швидко утікає.
Може, місце змінити, поїхати кудись?
Туди, де взимку завжди сонце грітиме мене,
Де зможу я собі сказати "схаменись!"
І з чистого аркушу все знову розпочати,
Можливо, там навчуся пробачати?
Я так хотів би, щоб між мною і моїм минулим море розляглося,
Щоб все що було поглинув вранішній туман,
Я так хотів би, щоб мені це лиш сном здалося,
Я так хотів би, щоб між нами був безкрайній океан...
( Зміст пісні https://youtu.be/s8WJYwFlyUg)