зайві жести нічого не значили_
відчайдушні питання забуто_
добігає кінця передбачене,
шершень тоне в духм’яній отруті_
>
першогріх не втамує очищення_
перелякані світлом свідки_
декорують стерильне приміщення
хаотичних слідів відбитки_
>
симетричні нічийні тіні_
концентричні пульсари німбів_
мимобіжних переплетіння
у свідомому сні ніби_
>
за квадратом зі скла вистава_
що не погляд то повз чи ниць_
згірклі сльози/ холодна кава
полин райдужок / мак зіниць_