***
Поставивши --
Своє життя,
Під удар ворогів,
Лідер відповідає
За успіх та сміє
Вести вперед
Перемоги крок
Їх пожертви
Бажання,..
Бо тільки так
Він може доказати --
Собі та всім,
Що він з командою,
Як одно ціле,
У всьому --
До переможного
Кінця...
--------------------------------------------
09.10.2021; Paris (A/ a)
=======================
(!!!)
"Разом у єдності -- ми є сила правди і Україна"
-------------------------------
(Автор -- "Роздуми про суть життя та систему влади")
=======================