***
«Рани життя ховаю»
***
Гладіатором,
У виклику бою --
Пишу вірші я,
А рани ховаю,
В римах біжучих --
Дна..,
Бо так вже,
Видно,
Призначено Мойвою
В суть,
Коли в незвичних
Буваю я снах --
Часто і...
Повним сприймаю
Видіння,
Де тільки Селена
Келішує мої
Скриті
Таємниці слова --
З течії, переливами --
Як Всесвіту муть,
Що є Чорна Матерія,
Чи безвість
Смерті,
Де Всевишнього світло
Мене веде,
Що вібрація віршів
І.., линуть-плинуть,
До сонця --
Слова,
Бо...
В ньому Перуна
Сила,
Якою нас бачить,
Даючи синам своїм,
Розуміння,
Народжене, в муках --
Пізнання,
Щоби -- у єдності Роду,
Слов'янські діти
Воскресли --
У вік Деміурга,
Часом великим та славним
Срібного Вовка,
Як батька,
Де хочу -- з числа їх,
Бути
Гладіатором віршів,..
А рани ховаю,
В римах біжучих --
Секретного мого,
Серця -- кривавим,
Дна...
--------------------------------------------
22.11.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Нічого немає просто так і... більшість страхів нас гроблять,
а віра -- рятує...
Тому,.. все довколишнє життя -- в нашій свідомості, як
проекція..."
------------------------------
(Автор -- "Відроджуючи таємні знання предків, або Семаргл
душі...")
=======================