По Світу ходить Миколай,
Усім виконує бажання,
Хтось просить в нього навіть Рай,
А хтось - простий дарунок зрання
Існує він для всіх людей,
Та все погане забуває,
По Світу білому іде,
То ж кожен це відчути має
Згадати всі своі гріхи,
Та пам"ятати добрі справи,
Відчути навіть і роки,
Які в дитинстві були жваві.
По Світу ходить Миколай,
Бо він тепло приносить в хату,
То ж ти дарунок свій віддай,
Тому,хто вірить у це свято.
Цукерку,просто шоколад,
Або ласунчик-подарунок,
Йому безмежно буде рад,
Хоч навіть ніжний поцілунок.
Лише,щоб дати від душі,
Та не ховай своє бажання,
Я я дарунок у вірші,
Подам усім з самого рання...
Pero@