|
***
Кричить москаль,
Аж піниться в лиці :
-- На українській стороні,
Що фронт Донбасу,
Я бачив прапор Польші
І... спецназа Турції
Солдатів -- "Сірі вовки"..,
Від яких немає спасу..,
А ще солдатів "S A S"..,
Що Англія дала
І зброю нову --
Кажуть,
Їм вже США привезла...
То я хочу спитати
Вас усіх, --
Як можна так спокійно
Жити..?
Із нашої вже сторони,
Що Україна --
Тут є одна поправочка,
До всіх,
Якими Правда мусить,
Вже --
Просвітленням,
Зараз служити :
-- Якби москаль не ліз
У Грузію,
В Молдавію,
В Чечню..,
У Сірії би не вбивав
Цивільних
І... на Донбасі той москаль
Відкрив війну --
Ящик Пандори,
Що тепер його пече,
В тилу --
То не було б шакалів
Гіркіна та Вагнера
На землях України,
Дотепер --
Ніяких..,
Але...
Сам путлєр править
Сатанинський бал,
Щоби "совок" новий
Златати
І лиє той гібридний смрід,
Що смерті гід,
Яким тепер вже
Кремль
Мусить здихати,
Бо...
Україна вистояла --
В цій неоголошеній війні,..
Самоорганізувалась
Захистом -- у Добробатах
І..,
Світ вже розуміє :
Цей гібридний кремля
Брехні гній --
Не жарт,
Коли може їх усіх
З лиця Землі
Зрівняти,
Бо...
Разом всі -- то Сила,
Як один
І... обламались зуби,
Що кусали :
Приходить вам усім --
Кремлівським мафіозі,
Той гаплик,
Яким Предвічно у законах
Повідали,
Що...
Зі світу по нитці --
Голому сорочка,..
А зі світу -- по кулаку
І... хана кремлівському
Чуваку..!
Тому, москалі,
Розслабтеся,
Бо до вас вже підкрався
Світовий спецназ,
Якому ви всі -- в підметки
Не годилися,
Ніколи,..
Коли тепер Україна,
Що матір історична була,
Вам влиє кров нової
Правди -- дійсної,
Цього часу Срібного
Слов'янського Вовка
Семаргла --
Смертної вашої обнови,
У молоді, вашої,
Розуміння --
Жили...
-------------------------------------------
17.02.2022; Paris (A-a)
=======================
(!!!)
"Світ не стоїть на місці...
Світ розвивається : щось народжується, а щось мусить
померти, бо така основа розвитку, але прийшов час
історичної правди, де Русь була, Є і буде завжди лише
Київська, тобто -- Україна...
Екзотерично -- сокіл нищить ворона, як заповідали Скрижалі
завіту Предків, бо випробування Всевишнього було кривавим
та жорстоким, але Україна-Русь його сподівання оправдала,
як вибрана його Земля, щоби народ воскрес Волею обновлення
для просвітлення всіх..."
----------------
(Автор -- "Роздумуючи над Екзотеричною спадщиною предків та
дійсністю сучасного...")
=======================
ID:
940678
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Політичний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 19.02.2022 15:27:31
© дата внесення змiн: 19.02.2022 15:27:31
автор: Катинський Орест
Вкажіть причину вашої скарги
|