Спікер МЗС РФ Марія Захарова стверджує, що РФ не веде війни проти України і не хотіла скидати українську владу. Вона традиційно назвала війну проти України "спецоперацией". І, звісно, стверджувала, що війська РФ проти мирного населення бойових дій не ведуть.
«Ми не хотіли вас бомбити…
І влада не цікавить нас…
Ми тут зайшли кваску попити –
У вас найкращий в світі квас!
Ну, заблукали пацанята –
Навчання штука не проста,
Але ж ніхто із нас не гатить
Якимись бомбами в міста!
Які «Калібри», "Іскандери"?
Ви що, нанюхалися там?!
Є честь у наших офіцерів!
За кожне слово зуб віддам!»
І, може, довго б ще брехала
Вона про руську благодать,
Та раптом щось із нею сталось -
І стали зуби випадать!
09.03.2022