Змінилося життя, мільйони душ розірвано
Ганебний напад на свободу, волю українця
Нащадкам ворога не було і не буде віддано
Серця що відібрать хотів російський вбивця
Десятки тисяч ран нанесли люті окупанти
Вони прийшли немов із диких лісу і полів
І бачили віками волі, щастя лиш фрагменти
Та заздрісно зі злістю палять із усіх стволів
Будівлі знищені і стерті сотні із лиця землі
Не люди, звірі дикі ринулись на Україну
Живуть вони в середньовіччі і висять в петлі
Не знають в тупості де правда і несуть руїну
Немає виправдань знущанням над людьми
Безжалісно вбивали матір, батька і дитину
Не бачили сльози, не чули крик і біль мольби
Перетворили села і міста країни в домовину
Настигне ворога найближчим часом куля
Яка прийде за звіром, що не має почуттів
Нащадків битиме віками у жахах відлуння
Розплата за всі звірства буде мука із гріхів
Як можна бути в цьому світі досі дикунами
Ганьба Росії і відраза до народу навкруги
Бо втратила Імперія основу у війні із нами
Для путіністів навкруги нажаль всі вороги
Не виправдать мільйони жертв своєю ціллю
Нема пояснень гніву й жорстокості до нас
Покриється Росія програвши війну цвіллю
Із сонцем України рашистський світ погас
06.04.2022 (Яресько Я.М).