Довгоочікуване щастя таке вутле і крихкЕ
Неначе люстра в центрі чарівнОго балу
На ланцюзі гойдАє та криштАлем заграЄ
Осяює казковий простір карнавалу
На хвилях музики та досить елегантно
Кружляють в парах королеви й королі
На перший погляд — хаотично і безладно
Та кожен має ролі — дивовижні й визначні
З вуст споглядачІв не чУтно запитань
Таких омріяно - жадАних й потаємних
Бо в рухах видно прояв всіх емоцій і бажань
А відповідь — у танцях їх нестримних.
Не переймаються герої про провал
І віддаються повністю — процесу
Оскільки відчувають, що коли прийде фінал
Залишаться лиш спогади про п'єсу.