Так підло зранку б’ють ворожі літаки домівки
Людей, спокійно що живуть та все чекають миру
Всім надоїло чути звук російської пластинки
І хочемо назавжди показати місце цьому звіру
Знов нові жертви обстрілів в новинах показали
Життя невинних, їх ніколи нам не повернути
Ці нові рани Бучу та Ірпінь нам знову нагадали
Так хочеться спокійно без Росії в мирі жити
Летять ракети на міста десятками для страху
Бо хоче ворог щоб хоч щось до цілі долетіло
Із жалем дивимось на Путіна – на цю невдаху
Так дивно що створіння це з роками знахабніло
Вже новий місяць оборони ми розпочали разом
Тримаєм звіра на кордоні, відбиваємо атаки
А жителям життя без окупанта буде мир не сном
Втечуть рашисти з України скоро мов собаки
Звучать швидких машин медичних в ніч сирени
Ми намагаємось життя народу знову врятувати
На грані знову, натягнулись ніби тонкі струни
Так страшно, холодно в душі, ми хочем жити
Ми впевнено ідем вперед і заживляєм нові рани
Мета одна, не дати ворогу свободу подолати
І відвоюєм волю, здобудем перемогу і екрани
Росії смерть покажуть і як буде Кремль палати
Крилата смерть вражає із повітря мирні нові цілі
Але нас не зломить і дух наш все стає сильніший
А росіяни лиш залишать сотні тіл, що обгоролі
Лежать в полях, рашистів бій завжди невтішний
26.06.2022. (Яресько Я.М).