Болить душа, болить на серці нашого народу
Від того, діє що навколо життів наших ворог
Ми бережем від нього волю, віру і свободу
Але рашистів так багато ще немовби блох
Бездушні, злі, і неймовірно всі жорстокі
Війська російські хочуть подолати назавжди
Їм дико бачити народ щасливий де високі
Життєві ідеали вкарбовані війною як сліди
Орда кремлівська показала свою слабкість
Відсталі в розвитку культури і скупі в душі
Все демонструють свою розпач, наглість
Валяються тепер незграбно по плям їх туші
За зло яке вони творили в землях України
І душі всі загублені і замордовані життя
Російські звірі покарання понесуть а міни
Розірвуть їхню тінь що знов нависла на дитя
Немає виправдань бездушності такого звіра
Не армія напала, - це орда віків минувших
Не втрималась розхвалена Кремля культура
Весь світ не бачив звірів ще таких зловіщих
Відплатимо, і помста вже близька, настане
Ми виб’ємо свої страждання з ворога і час
На нашій стороні, народ увесь повстане
Ми зробим все Російський світ щоб згас
За кожен дім що знищено і втратять українці
За кожну втрачену родину, зіпсоване життя
Загинуть вороги на наших землях по одинці
Бездушних звірів затиха в полях серцебиття
26.06.2022. (Яресько Я.М).