Скоро буде Свято Кіборгів Донбасу,
Пом’янемо всіх загиблих і живих,
Закатованих жорстоко в жорнах часу.
Хоч сльозиною згадаємо про них.
Чарку вип'ємо, лікуючи від болю
Давні біди ефемерні і пусті…
Відсвяткуємо велике свято волі,
У небесній нескінченній висоті.
Мовить слово молодий у сорок п’ятім
Мій дідусь, що залишився на війні.
Стануть кіборги, що пали у Донбасі –
Всі герої вийдуть пломенем з тіні.
І свинцем заллють усі ворожі жерла.
Віддадуть життя у котре без жалів.
А поки що Свято Кіборгів в резерві
До світанку, до повернення землі…