Він тулив в своїй душі ті слова з неменучою радістю.
Мов найдорожчий скарб,мов діамант найкращої якості.
Вони додавали блискіту сонцю,блакиті небу.
Обливали золотом сірі міські мури
І душу натхненну.
Вони вимащували перлами вибоїстий тротуар вулиці,
Що навіть в буденному, здавалося,
Не було часу для суму.
Немов свіжили пахощами нюх його.
Матовою помадою мучили вуста його.
Лащили теплим блаженням думи його
І огортали світ нечуваною силою та любов'ю,
Що навіть в душі залишалися певні тротуарні вибоїни.