Хтось вбивствами вирішує питання,
Хтось молиться до Бога день і ніч.
Хтось бореться за право існування,
Знедолений, зі страхом віч-на-віч.
Хтось, як завжди, шукає всюди винних.
Хтось, вже давно, покинув рідний край.
Хтось серед болю й плачу, беззупинних,
Спокійно попива солодкий чай.
Когось життя навчило цінувати,
Комусь прийшла образа на життя.
Комусь вдалось в біді запанувати...
А хтось перетворився на сміття.
Ми різні за світоглядом та рангом
Але війна зірвавши наші маски,
Обернеться дзеркальним бумерангом.
У кожного своя кінцівка казки.