Поки ти спиш, він не зімкне очей,
Щоб з гідністю ввімкнути тихий ранок.
Пильнує оксамит твоїх ночей,
Запалює наступний твій світанок.
Поки ти спиш, він, мов священний щит,
Приймає весь удар на власну спину.
Поки у тебе гарний апетит,
У нього в роті гіркота полину.
Ніхто не знає справжньої ціни!
Щоб майоріли кольорові мрії,
Для нас плекає світлі, мирні сни,
Безкрилий янгол ЗСУ–ловець надії.